Muut palvelut

Lahjakortti

Haluatko antaa läheisellesi lahjan joka todella palvelee lahjansaajaa? Lahjakortti sopii hyvin esim. häälahjaksi, tupaantuliaislahjaksi tai henkilölle jolla on jo kaikkea. Lahjakortti voi sisältää sisustussuunnittelua, konsultointipalveluita tai stailausta aina 1,5 tunnin konsultoinnista, kokonaisvaltaiseen sisustussuunnitelmaan. Ota yhteyttä niin räätälöidään mieleisesi paketti.
Hinta alkaen 100€.

Konsultointipalvelu

Onko sinulla tila, jolle et tiedä mitä tehdä, haetko tyyliäsi, muttet tiedä mihin suuntaan veisit sitä tai haluaisitko muuten ammattilaisen apua kotisi/tilasi sisustamisessa? Tarjoan asiakkailleni konsultointipalveluita, jolloin voimme yhdessä miettiä ratkaisua sisustuspulmiisi. Konsultointipalvelu toimii parhaiten silloin, kun koet ettet tarvitse sisustussuunnitelmaa, vaan neuvoja ja ideoita nykytilanteeseesi. Konsultaation aikana voimme käydä halutessasi vaikka tapetteja tai kalusteita valitsemassa. Konsultaatio ei sisällä kirjallista suunnitelmaa, mutta muistiinpanoja voit tehdä.
Hinta 58€/h + matkakulut.

Konsultointipäivä

Vietetään päivä yhdessä sisustuksen parissa. Konsultointipäivän aikana vietämme päivän Sinun toivomallasi tavalla. Voimme esimerkiksi käydä rakenteilla olevassa asunnossasi, sisustusliikkeissä, tapetti-ja maaliliikkeessä tai vaikka jokaisessa näissä. Konsultointipäivän jälkeen saat yhteenvedon/muistiinpanot päivästä. Päivä suunnitellaan alkuhaastattelun pohjalta niin, että saisit päivästä mahdollisimman suuren hyödyn oman tilasi sisustamiseen.
Päivän hinta 450€/6h.

 

Sisustussuunnittelu
Stailaus